Geleceği Tasarlıyoruz

Teknoloji ve yazılım şirketi sahibi Bülent Liçis: “Teknolojiyle markaları yalnızca geleceğe hazırlamıyor aynı zamanda geleceğe yön veriyoruz.”

Bülent Liçis, gelişen teknolojinin markalar için ne ifade ettiğine ve ne derece önemli olduğuna   dair açıklamalarda bulundu.

Çoğu kurum, geleceğin kendileri için ne getireceğini öngörmeye çalışır. Yeni dünya dinamiklerine ayak uydurmak, trendlerden geri kalmamak ister ancak 21.yüzyılda bu tutum dahi yeterli olmamaya başladı şeklinde konuşan Liçis markaların uzmanlarla çalışması ve uzmanların öngörülerine inanarak cesur adımlar atmaları gerektiğini dile getirdi.

Bülent Liçis konuşmasına “Sosyal teknolojiler gündelik yaşamın merkezinde artık. Sosyal nesiller şirketleri içten dışa doğru şekillendirirken onların daha geniş, daha çevik networkler geliştirmesinde yardımcı olacak. Mobil iletişim ise geleceğin iş çevrelerinin tam kalbinde yer alacak. Herkes “bağlı” olacak ve evrensel bağlantılar yoluyla insanlar ticaret yapacak. Mobil, kalkınma için en önemli araç olacak.” ifadeleriyle devam etti.

Bülent Liçis, teknolojiyi takip etmenin gelecekte vazgeçilmek olmak isteyen markalar adına yetersiz olduğunu vurguladı ve ekledi: “Her zaman ileriye doğru gitmek artık yeterli değil, önemli olan o yolda yürüyecek ilk kişiler olmak. Öncü olmak” şeklinde konuştu.

https://trsondakika.com/businessnews/gelecegi-tasarliyoruz-2/

Comments

Popular posts from this blog

İş İnsanları Çözüm Bulmaya Çalışıyor

Kıbrıs’ta Emlak Piyasaları Ne Durumda

Ekonomik Sürdürülebilirlik Nedir ve Neden Önemlidir?